Некатегоризирано пред 5 месеци

Мицкоски: Заев им порача – компаниите кои бележат загуби ќе ги остави да пропаднат

Стратегијата која Заев вчера ја кажа (цитирам) “Ќе оставиме компаниите кои бележат загуба да пропаднат”. Морам да кажам дека ова…

Македонија
Некатегоризирано пред 1 ден

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: Апел за помош за Ристе кој се бори веќе 3 години со тешка болест

Ристо Гиовски е еден од најдобрите и најпознатите дресери во Република Македонија. Тој веќе 3 години се бори со тешка…

Економија
Свет
Магазин
Спорт