Македонија пред 5 минути

Мицкоски преку Чулев ќе и предлага на Владата мерки за граѓаните и бизнисот

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вчера на прес-конференција објави дека преку министерот за внатрешни работи Наќе Чулев ќе и предложи…

Македонија
Македонија пред 5 минути

Мицкоски преку Чулев ќе и предлага на Владата мерки за граѓаните и бизнисот

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски вчера на прес-конференција објави дека преку министерот за внатрешни работи Наќе Чулев ќе и предложи…

Економија
Свет
Магазин
Спорт