Снегот ги изненади надлежните” – веќе чуена фраза, ама барем ❄️❄️❄️ да го тргневте од полскава болница, паднат и е кровот, луѓе не можат да шетаат внатре…, реагира преку Фејсбук портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Димче Арсовски.