Категорија: Свет
Некатегоризирано пред 5 месеци

Долгата историја на војната за Нагорно Карабах

Некатегоризирано пред 5 месеци

Нови апсења на демонстранти во Белорусија

Некатегоризирано пред 5 месеци

Истекувањето воздух на МВС се зголемило петпати