Деновиве на социјалните мрежи кружи предизвик за објавување на фотографии од нашето детство.

Ниту славните не останаа имуни, па почнаа и тие да објавуваат свои спомени.

Цеца го прифати предизвикот, а нејзината фотографија ги насмеа фановите.

Погледнете како изгледала како дете.