Цеца и Анастасија за прв пат се појавија заедно по свадбата на Вељко која се случи пред десетина дена.

Имено пејачката Цеца и нејзината ќерка која исто така е млада пејачка Анастасија се појавија на една новогодишна прослава на еден медиум во соседството.

Цеца за оваа пригода беше закопчана до грло во капут со црно бело крзно, додека нејзината ќерка на себе имала долг капут и виолетова кошула под капутот.

Foto: Nikola Tomić/Telegraf.rs

Она што ги изненади сите е нивниот изглед на само неколку денови по свадбата на деценијата каде двете можеа да се видат во длабоки деколтеа и разголени.