Фолк пејачката Светлана Цеца Ражњатовиќ овие денови престојува на Кипар, каде што и често одмара за да си ги наполни батерите.

Пејачката таму пооседува куќа која што ја купила на кредит.

-Посакував нешто егзотично, убаво и да биде на самиот брег. Мојот пријател Фотос ми донесе фотогреафии од сега веќе мојата вила и веднаш сватив дека токму тоа е тоа. Одма подигнав кредит. Да, куќата ја купив на кредит, која што нормално и месечно ја отплаќам, рекла во една прилика популарната пејачка Цеца.