Маладата и популарна пејачка на „Гранд Продукција“ Теа Таировиќ покрај убавиот глас, располага со нешто што можат многу пејачки да и позавидат.

Теа Таировиќ е една од најзгодните српски пејачки. Младата русокоса го има најбујниот задник во Гранд.