Сменете ја плочата, ова е друго време … и еден совет – набавете му на Заев огледало, во него ќе го видите најлошото издание на Груевски … прифатено, надградено, проширено … Груевски е вашата поезија, но со Мицкоски почнува вашата драма, набргу од денес, реагира генерлниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Игор Јанушев.