По успехот кој го испишаа на Евровизија оваа година со тимот на #PROUD, Дарко Димитров со елан продолжува со работните ангажмани.

Не сличајно, тој ја објави соработката со српската пејачка Ана Николиќ.

На совој фејсбук профил го означи официјалното гостување на неговата колешка во Скопје и „aftret work“ дружење.

Имено, на задоволството од двете страни за соработката и Ана Николиќ со свој статус на социјалните мрежи.

Таа во описот ја истакна нејзината нетрпеливост за исходот од оваа соработка.

– Ги сакам овие луѓе …. Толку се радувам на нашата соработка … уживам во вистинска смисла … и тоа ќе се слушне и на албумот … Јас сакам сите! ❤ И верувајте дека јас сум повеќе нестрплива од сите вас заедно, за да ги слушате песните!

View this post on Instagram

Ma kakva je ovo ekipa?

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on