Анастасија Ражнатовиќ (21) е блиска со Драгослав Илиќ, бизнисмен кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела.

Илиќ, кој ја сака Србија и е потпишан на Инстаграм како Гаги Србија, дошол од Мадрид во Белград за да го прослави роденденот со пријателите, а во еден ресторан имало буквално летале пари.

Исто така, на снимката каде Анастасија во придружба на музичари го пее хитот на мајка си „Кукавица“, една од гостинските на музиката и остави бакшиш со банкнота од 500 евра, додека на хармониката се редеа уште.

Патем, момчето на Анастасија Ѓорѓе исто така беше на роденденот на Илиќ и уживаше во времето додека пее неговата сакана.

„Благодарам многу за ова прекрасно дружење и овој прекрасен глас“, напиша Гаги покрај снимката што ја пее Анастасија.

Извор: Вистина.мк