Луна Џогани, ќерката на популарните фанки Џи која победи во „Задруга2″, по излегувањето од реалното шоу и победата, си стави силикони кои сега гордо ги покажува.

Таа не ретко знаеше дека каже дека е рамна како даска, но сега има со што да се пофали.

Инаку, Луна има и своја песна, а неодамна имаше настап во Македонија.