Актерот Лазар Бараков стана дедо. Тој на социјалните мрежи откри дека добил внук.

„Убав е овој свет, денес станав вистински дедо.

Има ли поголема радост и божја милост да го доживее секој човек овој чин.

Денес е голем ден, ни се роди првото внуче Стефан“, напиша тој.

Бараков во јавноста е најпознат по улогите во „Македонски народни приказни“.