Сакај си ја Македонија !

Ајде сите заедно да ги промовираме македонските убавини, да ја промовираме Македонија, бидејќи Македонија има што да понуди.
Македонија треба сите ние да си ја сакаме, со вакви убавини вреди и треба да се биде горд што си македонец.