Лето, време за одмори и лудории. Додека некои тоа го прават зад камерите овие јунаци се пред објективите на папарацото.

Момче и девојка се фатени на дело во познатото грчко летувалиште Лептокарија, а на оваа двојка чие експлицитно видео е објавено на Твитер очигледно не им пречеле другите туристи.

До тој степен се занеле што акцијата се одвивала во плитикото.

Сниматели на видеото се Срби, судејќи според говорот и урнебесните забелешки, но главните јунаци не е познато од каде се, освен ако некој не ги познае па не ги издаде.