Невладината организација “Центар за безбедносни истражувања“ за вечерва со почеток во 19:00 часот најавува онлај настан преку зум платформата на тема „Влијанието на COVID-19 за зголемување на нападите во сајбер просторот“, па од истата повикуваат сите заинтересирани да се приклучат на настанот.

Почитувани, ве информираме за деталите за одржување на настанот „Влијанието на COVID19 за зголемување на нападите во сајбер просторот”, се вели во најавата на Фејсбук страницата на невладината организација „Центар за безбедносни истражувања“.

💻 Настанот ќе се одржи онлајн, на платформата ZOOM
📌 Датум на одржување 17.09.2020 (четврток)
🕖 Време од 19:00 до 20:30 часот.

🔗 Линкот за пристапување кон настанот е:
https://us02web.zoom.us/j/86259106825…

🆔️ Meeting ID: 862 5910 6825
🔑 Password: 074102

Ве очекуваме на настанот и се надеваме дека со Вашето присуство ќе ја збогатите дискусијата, велата од невладината.