Босанската пејачка Селма Бајрами пеејќи на една приватна прослава заработи брдо пари.

Пејачката која беше задолжена за атмосферата на една приватна прослава покажа како се заработува добар бакшиш.

Облечена во црн комбинезон кои ги истакна бујните гради ги остави во неверување сите откако започна да пее, а со својот глас ги намами гостите и бакшишот.

На фотографиите се гледа како таа да заработила неколку илјади евра, пренесуваат српските медиуми.