Викторија и Дејвид Бекам имаа добар повод за славење. Познатиот пар ја одбележа 20-годишнината од бракот со интимна вечера во Версај во Париз.

44-годишниот поранешен фудбалер и 45-годишната дизајнерка споделија фотографии од моментите поминати во раскошниот кралски дворец.

Викторија носеше минималистички бел фустан за романтичната вечера организирана од Дејвид.