Гламурозен прв роденден му организираа на синот Јон, Серјожа и Аделина. Прославата беше зачинета со добра музика а присуствуваше и дел пд нашиот “џет сет”.

Мора да го искоментираме и изгледот на Аделина Тахири која блескаше во светкав фустан, пригоден за настанот.

Нека му е среќен роденденот, честитки и од нас!

Во продолжение погледните ја галеријата, успеавме да ја превземеме од инстаграм профилот на Аделина:

Извор: skopje24.mk