-Морам да кажам дека сум многу горда, рекла Цеца.

На 24 ноември Вељко и Богдана Родиќ правеа свадба, а младиот боксер има уште еден повод за славење.

Имено, Вељко дипломираше на Факултетот за менаџмент и економија во Бањалука, а веста ја потврди и неговата мајка, пејачката Цеца Ражњатовиќ.

-Вељко и Богдана моментално се во Бањалука, тој ја бранеше својата дипломска и морам да кажам дека сум многу горда, рекла Цеца за српски „Блиц“ и уште еднаш ја прокоментира свадбата на својот син.

-Убаво е, супер се сложуваме, ги сумираме впечатоците. Беше преубава свадба, рекла пејачката.