Оваа мајмунка во зоолошка градина во Кина, која е стара 3 години, на 4-ти мај го родила своето прво бебе.

Сепак, за жал, мајмунчето имало здравствени проблеми и починало.

Нејзината тага ќе ви го скрши срцето.

Таа го прегрнува и бакнува мртвото тело на своето бебе.