Ова видео ќе ви го одземе здивот.

Стаклен коридор кој на посетителите им овозможува незаборавна панорама од вртоглава висина.

А стаклената патека е дополнета со водопад како и со светлечки детали.

Име: Huangtengxia Tianmen суспендиран стаклен коридор
Отворени часови: 09:00 до 21:00 часот
Билет: 198 јуани (околу 30 УСД)
Висина: 500 метри (1640 стапки)
Должина (права линија): 368 метри или 1104 стапки
Должина (единечен круг): 168 метри или 551 стапки
Инвестиција: 268 милиони јуани (околу 40 милиони УСД)
Локација: Туристичка атракција Huangtengxia, Qingcheng округ на Кингјуан Сити, провинција Гуангдонг, Кина