Светлана Цеца Ражнатовиќ со своите пријатели и семејството славеше Свети Никола, а атмосферата ја подобрија Аца Лукас и неговиот син Лазар Вуксановиќ.

Таткото и синот се фатија за микрофон и почнаа да пеат. Со хитови од Оливер Драгојевиќ и Жељко Бебек таткото и синот во заедничка изведба, направија атмосфера за паметење.