Јелена Карлеуша и Аца Лукас јавно завојуваа, откако тој се најде како соодветен да ја исплука јавно, бидејќи покажа таа покажа незадоволство од роденденската прослава на бизнисменот Драгослав Илиќ.

– Само во банана државата Србија можете да прочитате фалење за дилери на дрога и криминалци, и романтични текстови за нив, пејачи кои им пеат на родендени и свадби, што јаделе и што пиеле … Сè додека најлошото ѓубре се промовира како „бизнисмени, елити и господа „образовани млади луѓе ќе бегаат од тука без оглед на тоа – напиша таа.
За кусо време, следеше и јавниот одговор на Аца Лукас.

– Не знам зошто некои „лица“ се револтираат и спомнуваат банана држава, кога тие се токму најголемите љубители на „бананите“! Јецо, меѓу другото, јас сум гостин на роденденот на мојот пријател и многу успешен бизнисмен, и трговец со нафта, која колку што знам, не е забранета за продажба и трговија! И, исто така, за употреба! Или можеби твојот автомобил оди на зејтин “, започна Лукас.

– Кога те бранам, знам зошто го правам тоа, и треба да обрнеш внимание кога ја искажуваш својата фрустрација кон одредени луѓе, затоа што се појавуваш многу противречно. Кога само се сеќавам колку контакти имате во вашиот живот и дека сте многу интимни, со луѓето што сега ги опишувате и се обидувате да ставите во група каде не припаѓаат! продолжи тој.

– Држете се на оваа банана држава, затоа што само овде можат да ги трпат вашите испади и будалаштини, кои сè повеќе се предизвикани од ништо. П.С. ако знаев дека ќе те удри вака, ќе му кажам на мојот пријател да те покани на роденденска забава! Многу добро знаете дека мразам неправда и тоа го чувствував на мојата кожа, кога бев еден од ретките што застана во твоја одбрана! Сега ги помина сите мерки и граници! Јадот, суетата и љубомората се она што ги тера луѓето да се чувствуваат лошо! И, исто така смешно! Напиша Лукас.

Очекувано, Јелена не молчеше:

– Од каде ја доби идејата да ми се обратиш преку Инстаграм ?! Го имаш мојот број ако нешто те повреди (?!). Или, треба јавно да докажеш лојалност за неколкуте литри „нафта“ од Венецуела на кој ти работиш – возврати Јелена.

-Кој те чепка тебе? Да ти ја е*ам твојата карактерна црта кога напаѓаш еден пријател кој го имаш. Наркодилери и к*рви не ти се пријатели. Тие никогаш нема да ти ја кажат виостината во лице како јас. Тие те тапкаат по рамо, а зад грб ти зборуваат најлошо додека ставаш нафта во резервоарот. Но, твој избор, продолжи Јелена.

-Види, јас не сум ти другарка селанка да не знам да одговорам, мене мозокот и без нафта ми работи 300 на час. Каде ќе одиш во велосипед за Русија? Очекувам како и секогаш твое извинување и вакво нешто никогаш да не ти паднало на памет, и понатаму комнтираше Карлеуша.

Еве ја целосната порака:

Извор: Вистина.мк