Кризата со настапи поради корона кризата ги принуди најголемите ѕвезди да пеат и на места каде што никогаш не би настапиле.Па така, овој викенд Цеца настапи на ромска свадба и тоа во Рим.Младенците имале голема желба токму Цеца да им пее на најважниот ден во животот а тоа родителите им го дозволиле.

Цената за Цеца да пее била дури 100.000 евра и тоа само за два часа.

-Ромска свадба, прекрасни луѓе-напиша Цеца на Инстаграм