Претсeдателот на Собраниео Талат Џафери за утре во 13 часот закажа седница со единсвена точка на дневниот ред – разрешување на осомничената обвинителка Катица Јанева.

Специјалната јавна обвинителка се наоѓа во 30 дневен притвор како осомничена во случајот „Рекет“.